na čak 17 stranica

Oproštajno pismo tinejdžera rasplakalo i policajce: Do detalja napisao što će uraditi i zašto

17.02.2021.
u 07:12

Tinejdžer Dragan D. (15) izvršio je samoubojstvo početkom veljače skokom u Tamiš s torbom punom kamenja, teškom 25 kilograma.

Nesretni maloljetnik je ostavio oproštajno pismo na čak 17 stranica, a prema tvrdnjama poznanice obitelji. U noći između s 2. na 3. veljaču, Dragan D. je misteriozno nestao. Na pančevačkom keju pronađen je samo njegov bicikl. Odmah su alarmirane službe, a zbog sumnji da se dogodilo „najgore“, pretraga Tamiša i tog kraja ubrzo je počela.

Nažalost, crne sumnje su se obistinile. Na obalu Tamiša je 3. veljače, oko 17 sati, izvučeno njegovo tijelo. Njegova majka Danijela je uzalud čekala cijelu noć i dan da se „pojavi“. Dječak je prije samoubojstva ostavio oproštajno pismo, a njegov sadržaj je rasplakao i najiskusnije policajce.

– Ostavio je oproštajno pismo na čak 17 stranica. Bilo je teško čitati ga. Odrastao je bez oca, ostavila ga je djevojka, a bio je i jako osjetljiv. Potresno je bilo čitati kako do detalja opisuje što planira učiniti. Napisao je da će da skoči s mosta u Tamiš s rancem punim kamenja. Izmjerena je težina ranca i ona je iznosila 25 kilograma, što je za krhko tijelo tinejdžera od 15 godina i te kako teško – navodi izvor blizak istrazi, piše Kurir.rs.

Prema riječima poznanice dječaka i njegove majke, Dragan je već duže pokazivao svoju patnju.

- Duša, bio je usamljen. Oca nije viđao, a veći dio vremena je provodio s bakom i ujakom. Bio je osobenjak, a nažalost, situacija s djevojkom je bila samo kap u čaši. Šokirani smo i dalje zbog svega i jako smo tužni. Bio je predivno i prepametno dijete. Dobar učenik i dobar dječak, ali, nažalost, očito mu je bilo potrebno više pažnje – navodi jedna od poznanica obitelji koja je željela ostati anonimna.

Podsjetimo, Dragan je prekinuo s djevojkom i to ga je jako pogodilo. Njoj i najboljoj prijateljici ostavio je po oproštajno pismo i poklon – djevojci privjesak anđela, a najboljoj prijateljici svoje omiljene stripove.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije