banja luka

Onesposobili pse, ukrali BMW, pa “pali” u policijskoj potjeri

policija
ilustracija
12.05.2017.
u 17:00

Banjalučka policija uhaitila je dvojicu muškaraca koji se sumnjiče da su između 00.30 sati noćas i 7.20 sati jutros, iz dvorišta obiteljske kuće ukrali automobil BMW, vrijedan 15.000 maraka.

Kako neslužbeno saznaje Faktor, uhićeni su Damir Jakovljević (25) i Zvjezdan Barjaktarević (21), obojica iz Banje Luke.

Oni su najprije onesposobili pse ispred kuće Radomira Kužeta u ulici Jovana Sterije Popovića, a potom ukrali njegov automobil i pobjegli.

Nakon dojave o krađi, ukradeno vozilo uočila je patrola Policijske postaje za intervencije na području grada Banja Luke.

Iako su osumnjičeni pokušali pobjeći policiji, ubrzo su sustignuti i uhićeni.

– Vozilo je nakon završenog očevida vraćeno vlasniku. Policijski službenici će, nakon ispitivanja osumnjičenih za kazneno djelo teška krađa, sve daljnje mjere i radnje prema njima poduzeti po instrukciji dežurnog okružnog javnog tužitelja Okružnog javnog tužiteljstva Banja Luka. Poduzimaju se sve potrebne mjere i radnje s ciljem utvrđivanja svih okolnosti izvršenja kaznenog djela i eventualne povezanosti drugih osoba – kazala je Marija Markanović, glasnogovornica PU Banja Luka

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?