uno bih

Oduzeto 2.760 kutija cigareta te 30 kg duhana

cigarete
30.01.2017.
u 13:19

Službenici Uprave za neizravno oporezivanje privremeno su oduzeli veću količinu cigareta u općinima Zenica i Istočno Sarajevo.

Ovlaštene službene osobe Uprave za neizravno oporezivanje, Grupa za spriječavanje krijumčarenja Regionalni centar Sarajevo, provodeći planske aktivnosti na spriječavanju krijumčarenja i neovlaštenog prometa duhanom i duhanskim prerađevinama oduzeli su veću količinu cigareta na područiju općine Zenica i Istočno Sarajevo, priopćeno je iz UNO BIH. 

Prilikom kontrole poreznih obveznika značajnu ulogu u pronalaženju i izuzimanju robe imale su prethodne obuke službenika kroz program EXBS. Kroz svoje aktivnosti u drugoj polovini siječnja službenici UNO, pronašli su i privremeno oduzeli 2.760 kutija cigareta ,,Marble“, ,,Marlboro“, ,,FM“, ,,Merilyn“, ,,SUNNY“, ,,Bond“, ,,Royal, ,,Drina“ i dr. te 30kg duhana, koje nisu obilježene akciznim markicama UNO BiH.

Protiv počinitelja opisanih nezakonitosti, shodno odredbama Zakona o carinskim prekršajima BiH, pred nadležnim sudom, bit će podnesen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka, istaknuto je u priopćenju. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije