Nesreća kod Višegrada

Obitelj porijeklom iz BiH automobilom sletjela u kanjon rijeke, poginula djevojka

18.06.2017.
u 10:39

Tridesetčetverogodišnja Stoja Vidaković iz Užica preminula je rano jutros uslijed ozljeda koje je zadobila u prometnoj nesreći, kada je automobil Ford Focus u kojem se nalazila sletio u rijeku Rzav kod Višegrada. 

Kako je za Faktor potvrdila Svjetlana Govedarica, glasnogovornica Policijske Uprave Foča, prometna nesreća dogodila se sinoć oko 21.30 sati u mjestu Vardište nedaleko od Dobruna, općina Višegrad. 

- Automobil Ford Focus u kojem se nalazila četveročlana obitelj, sletio je u kanjon rijeke Rzav. Djevojka koja se nalazila u vozilu preminula je jutros oko 3.30 sati u bolnici u Foči. U fočanskoj bolnici na liječenju zadržana je njena mjaka, dok su otac i sestra prevezeni u bolnicu u Užicu - kazala je Govedarica. 

Kako doznaju, 32-godišnja sestra stradale djevojke, Ivana Vidaković, je zbog težine ozljeda dalje prebačena u bolnicu u Beogradu, dok su njihovi roditelji stabilni i nisu životno ugroženi. Inače, radi se o obitelji koja je porijeklom iz BiH.

Nakon što je ford sletio u rijeku, mještani su odmah, do dolaska pomoći, počeli izvlačiti automobil, a odmah nakon prijave nesreće, na mjesto događaja su stigli policija, vatrogasci i Hitna pomoć.

Policajci PU Foča obavili su uviđaj na mjestu događaja, te se utvrđuju uzroci nesreće, koji će biti poznati nakon obavljenih vještačenja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?