Potraga

Obitelj nestalog pacijenta nudi nagradu od 1000 maraka

20.03.2016.
u 09:00

Nestali se nalazio u Županijskoj bolnici “Dr. Irfan Ljubijankić” u Bihaću jer je trebao na operaciju tumora 21. ožujka

Već šesti dan traje potraga za nestalim Kemalom Velićem (35) iz mjesta Čava kod Bužima. Veliću je prošle godine preminula supruga, što je negativno utjecalo na njega. Nakon toga mu je pronađen tumor na mozgu koji svakim danom biva sve veći i uzrokuje gubitak pamćenja.

Nestali se nalazio u Županijskoj bolnici “Dr. Irfan Ljubijankić” u Bihaću jer je trebao na operaciju tumora 21. ožujka. Kako smo pisali, u ponedjeljak navečer oko 18.30 sati izišao je iz bolnice i od tada mu se gubi svaki trag. Odmah je pretraženo dvorište bolnice i okolica, ali uzalud. Njegova obitelj i prijatelji ga od tada neprestano traže, a kako javlja portal Cazin.net., potraga je organizirana u Cazinu i Bihaću. Kemal je na sebi ima kariranu ljubičasto-plavu košulju, sivu duksericu i traperice. Također, na čelu ima ožiljak od operacije. Mole se svi oni koji su ga vidjeli ili imaju neka saznanja u vezi s nestalim Kemalom da se jave obitelji na brojeve telefona: 061 822 905 i 061 677 405.

Također, obitelj je ponudila i novčanu nagradu od 1000 maraka onome tko pronađe ili javi gdje se nestali nalazi.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije