MOLE POMOĆ GRAĐANA

Obitelj nestale Martine očajna: 'Ispod bora je još čeka poklon. Djeca nisu još svjesna što se događa'

30.12.2023.
u 10:37

Ispod bora je čeka poklon, pa ako slučajno ona to čuje, može doći po njega. Malo mi je teško, ipak mi je kćer. Volim je, a ne mogu si pomoći, nje nema, pričao je o 40-godišnjoj Martini Kolman, nestaloj prije 10 dana u Zagrebu, njen otac Damir. Martini, inače majci dvije kćeri, se izgubio svaki trag još 19. prosinca, a u njenoj potrazi je angažiran i HGSS.

- To je bilo ujutro između pola 7 i 7. Vozačku, osobnu mobitel, sve dokumente je ostavila na svom stolu - ispričala je njena majka Snježana za RTL Danas. U tom trenutku Martina je na sebi imala crni kaput i crne hlače. Obitelj je očajna.

- Djeca još nisu ni svjesna svega toga što se dogodilo i što se događa, one su još male relativno. Angažirana je i policija i HGSS i po Facebooku smo stavili, oglašavali, međutim za sad nema rezultata. Zato apeliramo na sve ljude, ja na svoje bajkere od Vukovara do Dubrovnika, ako netko zna da se javi ili prvoj policijskoj postaji 192 - kazao je otac.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?