Nalazi se na liječenju

Nožem uboli nogometaša koji ih je htio smiriti

21.12.2015.
u 07:00

Napadu na nogometaša prethodilo je neprimjereno ponašanje triju mladića koji su počeli praviti probleme u ugostiteljskom objektu

Bivši nogometaš Željezničara, Čelika i Slobode te aktualni igrač lukovačkog Radničkog Elmir Kuduzović napadnut je nožem u kasnim noćnim satima te se nalazi u Univerzitetsko-kliničkom centru u Tuzli. Ozlijeđen je u predjelu grudnog koša, a napad se dogodio ispred jednog ugostiteljskog objekta u Tuzli. Prema priopćenju iz policije, sukobili su se nogometaš i 28-godišnjak inicijala J. K. Napadu na nogometaša, kako pričaju očevici, prethodilo je neprimjereno ponašanje trojice mladića koji su počeli praviti probleme u ugostiteljskom objektu. Osoblje lokala zamolilo ih je da iziđu van, a oni su potom polupali stakla na parkiranom automobilu jer su mislili da je vozilo vlasništvo gazde ugostiteljskog objekta. Međutim, njihov pohod nije okončan na tome. Krenuli su ka drugom obližnjem kafiću, gdje su, također, narušavali javni red i mir, rečeno je u MUP-u Tuzlanske županije.

Nogometaš Kuduzović je, kako se neslužbeno doznaje, pokušao smiriti situaciju i razgovarati s nasilnicima, ali oni se nisu previše obazirali na njegove riječi, već su ga fizički napali, a jedan ga je nožem ubo u grudni koš. Ozlijeđenom nogometašu Radničkog pomoć je ukazana u Službi hitne medicinske pomoći Doma zdravlja u Lukavcu, a potom je sanitetskim vozilom hitno prevezen na UKC Tuzla, gdje je i operiran. Doznaje se da je Kuduzović smješten u Klinici za kirurgiju Univerzitetsko-kliničkog centra Tuzla te da samostalno diše i trenutačno je stabilnog zdravstvenog stanja. Uhićeni J. K. će nakon kriminalističke obrade biti predan u nadležnost Tužiteljstva Tuzlanske županije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?