'UBIO IH VUKOVARAC'

Novi detalji stravičnog zločina: 'Ubijena majka, otac, dvije kćeri, unuk i dečko od kćeri'

02.08.2019.
u 09:46

Ubijeni su majka, otac, dvije kćeri, sin od jedne kćeri i dečko od druge kćeri, a ubio ih Vukovarac, otkrila je za Večernji list Marija Šaronja, predsjednica tamošnjeg mjesnog odbora.

Jutro nakon jednog od najbrutalnijih pokolja koje pamti ne samo Zagreb, nego i cijela Hrvatska, policija je još na mjestu zločina i obavlja očevid.Policijska traka i dvoje službenika stoji na ulazu u Cimermanovu ulicu i provjeravaju svakog pješaka koji želi ući. Automobili ne mogu proći u ulicu jer je zatvorena sa svih strana. Oko 9 sati stiglo je i vatrogasno vozilo. U kvartu je zatišje, tek pokoji automobil i prolaznik.
- Mislila sam da su petarde i kasnije sam shvatila da ipak to nisu. Nisam ni bila svjesna što se događa. Prestrašno! - rekla je jedna od stanovnica kvarta. - Nisam mogao spavati i slučajno sam vidio vijest. Moram priznati da sam još sad u šoku - jedan od prolaznika. Ubijeni su majka, otac, dvije kćeri, sin od jedne kćeri i dečko od druge kćeri, a ubio ih Vukovarac, otkrila nam je Marija Šaronja, potpredsjednica tamošnjeg mjesnog odbora. Neslužbeno se doznaje da je radio kao taksist.

Policijski službenici na mjestu događaja kažu kako ne mogu puštati nikog osim stanara, a svakome stanaru koji želi proći provjeravaju osobnu iskaznicu. O slučaju ne mogu pričati dok je u tijeku očevid. Kako doznaje Jutarnji list, ubojica je tri žene i dijete ubio ispred kuće, tijelo jednog muškarca pronađeno je u sobi, a drugi je ležao u hodniku. Pokolj je preživjela samo desetomjesečna beba. Oko 21.30 sati policija je na 192 zaprimila dojave o pucnjevima na području Novog Zagreba. Dolaskom na mjesto događaja u Cimermanovoj ulici pronađeno je šest mrtvih osoba od kojih dva muškarca, tri žene i jedno dijete. Sumnja se da se radi o ubojstvima vatrenim oružjem, kazali su iz PU zagrebačke. Samo desetak minuta nakon dojave policija je stigla na Kajzericu, a ubrzo nakon toga blokirani su svi mostovi i izlazi iz grada.

Oko 4 sata iza ponoći policija je izvijestila da je ubojica počinio samoubojstvo prilikom uhićenja u Brezovici.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije