PRIJETIO BIVŠOJ PARTNERICI

Njemačka policija usmrtila Hrvata: Trčao je prema njima s nožem, govorio je da je Isus

15.01.2023.
u 12:23

Bojala sam se da će učiniti nešto svojoj bivšoj partnerici i njihovo dvoje djece. Bio je jako ljut na nju. Pa sam nazvala policiju", kazala je susjeda.

Njemačka policija ustrijelila je 46-godišnjeg Hrvata Roberta B. jer je s nožem u ruci potrčao prema policajcima. Iako su ga pokušali spasiti, nije mu bilo spasa. Nemili incident se dogodio u Mosbach u popodnevnim satima u petak, piše Bild.
Muškarac kojeg njemački mediji identificiraju kao Hrvata je prije toga prijetio s nožem svojoj bivšoj partnerici, zbog čega je pozvana i policija. Smrtonosni hitac ispalila je policija u petak, rekao je glasnogovornik Ureda državne kriminalističke policije (LKA).
Oko 13 sati nekoliko je svjedoka prijavilo muškarca "koji je očito u psihičkom stanju i naoružan je nožem", priopćile su vlasti. Policajcima je 46-godišnjak  prijetio nožem. Policajci su pokušali zaustaviti muškarca sa suzavcem, međutim nije im uspjelo stoga je policijski službenik, kako navode iz policije, upotrijebio službeno oružje. Iako su ga pokušavali spasiti, podlegao je ozljedama na licu mjesta. Istražitelji su rekli da je u policiji bio evidentiran, između ostalog, i zbog obiteljskog nasilja. "Koliko znamo, bio je na psihijatrijskom liječenju",  navode.

Pokušavala sam ga smiriti

Susjeda Gulber D. (68) dobro je poznavala Hrvata i njegovu obitelj i još je u šoku. “Dolazila sam s posla, taman izašla iz autobusa kad sam ugledala Roberta. U desnoj ruci je držao nož, obje ruke su bile ispružene i govorio je biblijske stihove. I dalje sam razgovarao s njim, htio sam ga smiriti, ali nije me slušao. Nije bio pri sebi, rekao je 'Ništa mi se ne može dogoditi. Ja sam Isus.” Bojala sam se da će učiniti nešto svojoj bivšoj partnerici i njihovo dvoje djece. Bio je jako ljut na nju. Pa sam nazvala policiju", kazala je za medije. "Najgore je što je dvoje djece sve gledalo. Navukli su zastore na balkonskom prozoru i gledali što se događa vani. Otac im je umro pred očima!", dodaje susjeda.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije