Potraga

Nestaloga planinara iz Švicarske traže u tri države

02.08.2016.
u 09:00

Potraga za švicarskim državljaninom, koji je u četvrtak predvečer nestao na Konavoskim brdima, ušla je u peti dan, kazao je jučer ujutro pročelnik HGSS-a Dubrovnik Zoran Čabrilo, piše Večernji list BiH.

Nestanak 49-godišnjaka u četvrtak nešto prije 20 sati prijavila je supruga, a potragu otežava činjenica da inače iskusan planinar nije ponio sa sobom mobitel. Ne isključuje se mogućnost i da je, zbog blizine granica, odlutao na područje BiH ili Crne Gore.

- Na terenu smo s 25 ljudi, dva potražna tima s psima i različitom tehnikom.

Nastavljamo gdje smo stali dan prije, ali, nažalost, nismo još ništa pronašli, rekao je Čabrilo. Švicarac se poslije ručka na Konavoskim brdima uputio prema hotelu Epidaurus u Cavtatu u kojem je odsjeo, no nije se pojavio i od tad se ne zna što je s njim. To je drugi nestanak na jugu RH protekloga tjedna. Na brdu Sv. Ilija na Pelješcu u utorak popodne izgubio se francuski državljanin, a njegovo tijelo pronađeno je sutradan na obraslom i nepristupačnom terenu. Inače, kako javljaju iz GSS-a BiH, Fahrudin Dobrača, šef GSS Novi Grad Sarajevo, koji boravi u Dubrovniku s obitelji, pridružio se potrazi za izgubljenim Švicarcem.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije