sarajevo

Narkomani brutalno pretukli staricu u Sarajevu

17.07.2017.
u 08:50

"Sinoć u večernjim satima pretučena je starica u svojoj kući u sarajevskom naselju Bjelave, točnije preko puta Dobrovoljnog vatrogasnog društva Bjelave, potvrđeno je za Oslobođenje u Operativnom centru MUP-a Županije Sarajevo. 
 
Na licu mjesta smo zatekli prve susjede, koji kažu da se starica zove Ana. Kažu da su je vidjeli u večernjim satima kako je izašla iz kuće krvava i preplašena, vičući "Pogledaj šta su mi uradili".
 
- Usne su joj bile rasječene, nismo je mogli prepoznati, daj Bože da je živa, kaže jedan od zabrinutih susjeda.
 
Nakon što su vidjeli da je u lošem stanju pozvali su Hitnu pomoć i policiju. Nesretna starica je odmah prebačena na Kliniku za maksilofacijalnu hirurgiju na KCUS-u. O kakvim ozljedama se radi nije potvrđeno. 

Oslobođenje neslužbeno saznaje da su staricu pretukli narkomani iz susjedstva koji su došli s namjerom da je opljačkaju, nadajući se da kod sebe ima novca. 
 
Ove informacije nisu mogli potvrditi u Operativnom centru, te su nas uputili na glasnogovornika MUP-a ŽS-a Irfana Nefića.
 
Staru baraku u kojoj se dogodio incident od sinoć osiguravaju policijski službenici ŽS-a.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije