Livno

Naložila ubojstvo supruga i odmah prodala njegovih 250 ovaca

ubojstvo sisak
Foto: Edina Zuko/PIXSELL
Autori: VLm, Avaz
25.09.2015.
u 16:45

Na prijedlog Županijskog tužiteljstva u Livnu, sudac za prethodni postupak Suda u Livnu donio je rješenje kojim je Zori Trninić, osumnjičenoj za pomaganje u kaznenom djelu ubojstva njenog supruga Perice Trninića određen jednomjesečni pritvor.

Glavni osumnjičeni za izvršenje ovog teškog kaznenog djela 39-godišnji Miladin Bosnić iz Drvara, a koji se od 17. rujna nalazi u jednomjesečnom pritvoru koji je odredio spomenuti sudac.

Istragom koju je predvodilo Tužiteljstvo i policija, prema riječima Begića, došlo se do informacija i dokaznih radnji da postoji osnovana sumnja da je Miladin Bosnić u šumi kod mjesta Ataševac 30. kolovoza ove godine iz lovačke sačmarice pucao u glavu 40-godišnjem Perici Trniniću.

- Proširenjem istrage, ispisom mobitela i sms poruka kod osumnjičenih došlo se do saznanja da je supruga ubijenog Zora Trninić kao pomagačica sudjelovala u njegovom ubojstvu, te je Tužiteljstvo podnijelo prijedlog da joj se odredi pritvor, a zbog opasnosti da bi mogla pobjeći, kazao je Begić.

 Istraga se nastavlja, kazao je Begić, traži se još informacija od poziva i sms poruka od svih bh. mobilnih operatera, a u prilog sumnji ide činjenica da je supruga ubijenog odmah prodala njegovih 250 ovaca, a novac je planirala podijeliti sa svojim partnerom.

Ubijeni Perica Trninić je 28. kolovoza u poslijepodnevnim satima otišao prema šumi kako bi usjekao drva za ogrjev. Pošto se nije vraćao tu večer rodbina je ubrzo pokrenula potragu za njim, te je dva dana kasnije pronađen s prostrijelnom ranom u području glave.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije