Novi Pazar

Nalaz obdukcije pokazao: Muamer Zukorlić umro je prirodnom smrću

14.06.2022.
u 13:16

Sin preminulog Muamera Zukorlića potvrdio je da su stigli prvi nalazi o uzroku smrt rađeni na institutima za Sudsku medicinu u Nišu i Beogradu

Više javno tužiteljstvo u Novom Pazaru priopćilo je danas kako je nalaz obdukcije pokazao da je muftija Muamer Zukorlić preminuo prirodnom smrću.

Predsjednik Stranke pravde i pomirenja i sin preminulog Muamera Zukorlića, Usame Zukorlić, potvrdio je da su stigli prvi nalazi o uzroku smrt rađeni na institutima za Sudsku medicinu u Nišu i Beogradu, prenose mediji iz Novog Pazara.

Usame Zukorlić je istaknuo da će obitelj sačekati još rezultate iz Njemačke i Bosne i Hercegovine, prije nego se obrati javnosti.

Uzorci su obrađeni na institutima za Sudsku medicinu u Nišu i Beogradu, prenosi Klix..

Podsjetimo, Viši sud u Novom Pazaru donio je odluku da se izvrši ekshumacija i obdukcija tijela Muamera Zukorlića na zahtjev obitelji. 

Ekshumaciju tijela Zukorlića, koji je u trenutku smrti bio i potpredsjednik Skupštine Srbije, Tužiteljstvo je naložilo u sklopu istrage o utvrđivanju uzroka njegove smrti.

Usame Zukorlić je također rekao je da je jedan laboratorij utvrdio kako postoji velika vjerojatnost da je njegov otac otrovan teškim metalima, a drugi laboratorij da je otrovan hranom.

Bivši sandžački muftija preminuo je iznenada 6. studenoga u 51. godini. Kao uzrok smrti tada je navođen srčani udar.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije