Josip Križanović iz Tešnja u Osijeku je tek tri tjedna

Nakon noćnog izlaska u Osijeku nestao mladić iz Tešnja

tešanjac
Foto: nestali.hr
16.10.2014.
u 10:55

"Prijatelj mi je poslao poruku da je Josip otišao kući i da krenem pred njega. Krenuo sam biciklom, no nisam naišao na njega. Od tada mu se gubi svaki trag. U Osijeku je tek tri sedmice", kazao je Josipov brat Danijel povodom misterioznog nestanka, piše Glas Slavonije

Josip Križanović (19) iz Tešnja, student prve godine osječkog Elektrotehničkog fakulteta, nestao je u noći između subote i nedjelje u Osijeku, javljaju slavonski mediji. Nakon noćnog izlaska u osječkoj Tvrđi, Josip se oko 2 sata poslije ponoći zaputio prema stanu u Donji grad, od kada mu se gubi svaki trag,

"Prijatelj mi je poslao poruku da je Josip otišao kući i da krenem pred njega. Krenuo sam biciklom, no nisam naišao na njega. Od tada mu se gubi svaki trag. U Osijeku je tek tri sedmice", kazao je Josipov brat Danijel povodom misterioznog nestanka, piše Glas Slavonije.

Nestali Josip visok je 187 centimetara, ima ravnu kestenastu kosu i oči iste boje te ovalno lice i srednje je tjelesne građe.

Ako neko ima bilo kakvu informaciju o nestalom brucošu, može to dojaviti policiji na besplatni broj telefona 122 (BiH), 192 (Hrvatska), ili doći u najbližu policijsku postaju, te putem e-maila na adresu nestali@nestali.hr. Isto tako sve informacije se mogu javiti Danijelu, bratu nestalog studenta, na broj telefona 00 385 95 895 73 08.

Josipov profil uvršten je u hrvatsku nacionalu evidenciju nestalih osoba i na internetu se može pogledati na adresi www.nestali.hr.

Obitelj i prijatelji nestalog Josipa apeliraju na institucije i medije da se intenzivnije uključe u potragu. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije