u posljednja 24 sata

Na području HNŽ-a deset promentih nezgoda

nesreca
11.10.2016.
u 14:14

U protekla 24 sata iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta na području Hercegovačko-neretvanske županije registrirane su 4 prijave, priopćeno je iz MUP-a HNŽ-a.

Iz oblasti sigurnosti prometa registrirano je 10 prometnih nezgoda u kojima su dvije osobe zadobile teške, a dvije lakše ozljede.  

Na križanju ceste M 17 i lokalne ceste prema mostu Franje Blaževića u Mostaru u ponedjeljak je oko 6:40 sati došlo do prometne nezgode u kojoj su sudjelovali Zvonko D. (1965.) iz Baćevića s vozilom marke VW Jetta i pješakinja Mejra B. (1956.) iz G. Vranjevića koja je tom prilikom zadobila teške ozljede.

Isti dan, oko 13:30 sati, dogodila se prometna nezgoda na cesti M 17, u naselju Mazoljice. Sudionici nezgode su Ahmed I. (1984.) iz Mostara s vozilom Opel Kadet i Ferid S. (1947.), također iz Mostara, s vozilom marke Mercedes.

Teške ozljede zadobila je putnica u vozilu Opel Kadet, Indira I. (1958.) iz Mostara, dok su dvojica vozača zadobila lake ozljede, navodi se u priopćenju. 

U oba slučaja upoznat je nadležni tužitelj, te obavljen očevid.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije