Poginula tri mladića

Na Korčuli užasnuti tragedijom: 'Naši vatrogasci doživjeli su šok kad su u smrskanom autu našli prijatelje'

02.01.2022.
u 12:41

Smokvica, malo mjesto s tisuću stanovnika koji se svi međusobno izvrsno poznaju, užasnuta je i gotovo paralizirana zbog ogromnog gubitka tri mlada života.

Mjesto je obavijeno tugom.

U večernjem izlasku trojica stradalih bili su zajedno s većom grupom mladih.

- Oni su prvo bili u Blatu, u jednom kafiću, a kada je u ponoć zatvorio, svi su se dogovorili da će nastaviti druženje u jednoj vikendici u Veloj Luci. Krenuli su s nekoliko auta. Prvi su bili upravo oni koji su stradali. Izgleda da su vozili prebrzo. Na cesti Blato – Vela Luka, iza jedne ravnice ide okuka u koju su očito ušli prebrzo, izgubili su nadzor nad vozilom, sletjeli s ceste i udarili u jedan bor. Možete zamisliti kako je bilo njihovim prijateljima koji su za minutu-dvije tu došli za njima – ispričao je za Večernji list jedan mještanin.

Užasnuti su bili i djelatnici Hitne medicinske pomoći koji su izašli na intervenciji, ali nisu mogli učiniti ništa. Sva trojica su poginula na licu mjesta.

- Ne trebam vam ni govoriti kakav šok su doživjeli i naši vatrogasci koji su pozvani na intervenciju i smrskanom autu našli trojicu svojih prijatelja, od kojih su dvojica njihovi članovi. Svi smo mi povezani i sve nas je ovo jako pogodilo – kažu mještani Smokvice.

Najmlađi poginuli momak bio je automehaničar, radio je u Smokvici, jedan je bio student, a jedan pomorac.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije