GRANIČNA POLICIJA BIH

Na graničnim prijelazima uhićeno 5 osoba

Granična policija
25.01.2016.
u 13:39

Pripadnici Jedinice granične policije Zvornik jučer su uhitili državljanku Republike Srbije R.S. (1991.), nakon što je utvrđeno da je potražuje Centar javne sigurnosti Bijeljina zbog krivičnog djela teška krađa, priopćeno je iz Granične policije BiH .

Osoba je kontrolirana prilikom izlaska iz BiH na Međunarodnom graničnom prijelazu Karakaj. R.S. predana je službenicima Stanice javne sigurnosti Zvornik na daljnje postupanje, prenosi Prvi.tv

Na MGP Brod prilikom izlaska iz BiH prekjučer je uhićen R.S. (1979.) jer je graničnim provjerama utvrđeno da je za njim Ministarstvo unutarnjih poslova Republike Srpske raspisalo potragu zbog izbjegavanja izdržavanja kazne zatvora. Predan je službenicima Sudske policije Doboj.

Istoga dana policijski službenici na MGP Gradiška uhitili su A.P. (1973.) jer ga je potraživao Općinski sud Tuzla zbog kaznenih djela „prijevara" i „produženo kazneno djelo teške krađe".

Osoba je kontrolirana prilikom ulaska u BiH na MGP Gradiška i predana službenicima Sudske policije Odžak. 

Na Međunarodnom aerodromu Sarajevo policijski službenici 22. siječnja uhitili dvojicu državljana BiH. Na letu iz Istanbula uhićen je LJ. D. (1979) jer ga je potraživao Osnovni sud Mrkonjić-Grad zbog kaznenog djela falsificiranje isprave.

Na letu iz Ljubljane, prema potrazi Općinskog suda Živinice, uhićen je S.H. (1968.) zbog kaznenog djela nasilničko ponašanje. LJ.D. predan je službenicima Sudske policije Istočno Sarajevo, a S.H. službenicima Sudske policije Županije Sarajevo.  

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije