Granična policija BiH

Na graničnim prijelazima uhićeni dileri, prevaranti, lopovi...

22.03.2016.
u 09:00

Pripadnici Granične policije BiH su na prijelazu Neum prilikom ulaska u BiH uhitili državljanina Njemačke, čiji su inicijali E. E. J. (53), za kojim je Interpol Ankare raspisao tjeralicu zbog proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga. Iz GP BiH priopćeno je da je navedena osoba predana službenicima Sudske policije Suda BiH na daljnje postupanje.

Pripadnici GP BiH su na prijelazu Uvac, Višegrad, uhitili državljanku BiH A. J. (26) jer je potražuje Općinski sud Bugojno zbog kaznenog djela napuštanja djeteta. Ona je predana službenicima Sudske policije Goražde. Službenici zvorničke jedinice GP BiH uhitili su državljanina BiH inicijala P. G. (41) prilikom izlaska iz BiH na prijelazu Karakaj jer je graničnim provjerama utvrđeno da je za njim MUP Republike Srpske raspisalo tri tjeralice zbog krađa. On je predan službenicima Centra javne sigurnosti Zvornik.

U sarajevskoj zračnoj luci na letu iz Stockholma uhićen je državljanin BiH R. B. (49) jer je MUP Sarajevske županije raspisao tjeralicu za njim zbog kaznenog djela davanja dara i drugih oblika koristi. Uhićeni 49-godišnjak je predan policijskim službenicima županijskog MUP-a. Na letu iz Istanbula uhićen je državljanin BiH A. D. (47) jer je utvrđeno kako ga potražuje Osnovni sud Novi Grad zbog poslovne prijevare, te je predan službenicima Sudske policije Istočno Sarajevo.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?