GP BiH:

Na graničnim prijelazima uhićene tri osobe

granična policija
27.07.2017.
u 12:07

Djelatnici Jedinice granične policije Gradiška 27. i 26.7.2017. godine uhitili su dva državljana Bosne i Hercegovine na osnovu raspisanih potraga, prenosi Hrvatski Medijski Servis.

Na MGP Gradiška pri ulasku u BiH uhićen je Z.B. (1975.) nakon što je graničnim provjerama utvrđeno da ga potražuje Osnovni sud u Prnjavoru zbog kaznenog djela „falsifikovanje isprave“.

Na MGP Gradina na izlasku iz BiH uhićen je R.K. (1953.) jer ga potražuje Općinski sud u Sanskom Mostu zbog kaznenog djela „lake tjelesne ozljede“. R.K. predat je djelatnicima Sudske policije Sanski Most, dok će Z.B. u tijeku dana biti predat nadležnom organu.

Djelatnici JGP Hum 26.7.2017. luhićen je A.S. (1989.) nakon što je graničnim provjerama utvrđeno da je za njim Interpol Bern raspisao potjernicu zbog kaznenih djela „krađa u bandi“, „kaznena djela protiv imovine“, „krađa iz koristi“ te „nezakonit ulazak i boravak“. Osoba s područja Kosova kontrolirana je na izlasku iz BiH na MGP Hum i predata djelatnicima Sudske policije Suda BiH.

Osobama s područja Kosova nije dozvoljen ulazak u BiH

Djelatnici Jedinice granične policije Brod 26.7.2017. zbog neispunjavanja uvjeta nisu dozvolili ulazak u Bosnu i Hercegovinu pet osoba s teritorija Kosova. Kontrolirani su na MGP Brod. U skladu sa Zakonom o strancima, uručena su im rješenja o odbijanju ulaska u BiH te su vraćeni u Republiku Hrvatsku. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije