Policijska akcija

Na Dan Distrikta 'pali' dileri, nađena droga, novac i elektroomamljivač

17.09.2015.
u 06:15

Provodeći aktivnosti na suzbijanju neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga na području Brčko Distrikta BiH, policija je preksinoć od 20.30 do 22.30 sati, na osnovi operativnih saznanja prikupljenih od građana, provela radnje dokazivanja. Naime, inspektori i specijalci sa službenim psima za detekciju narkotika izvršili su pretres stana u Ulici Bulevar mira, vlasništvo N. Ć. (35), a koji za stanovanje koriste i S. N. (25), J. Š. (25) i A. N. (20). Prilikom policijskog upada, oni su iz stana izbacili jednu PVC vrećicu u kojoj se nalazilo 12 paketića marihuane.

- Pored navedenog, tijekom pretresa pronađena je i oduzeta određena količina novca i elektroomamljivač. N. Ć., S. N. i J. Š su lišeni slobode i privedenui u policiju i zbog postojanja sumnje da su počinili kaznena djela neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga i omogućavanje uživanja opojnih droga, dok je A. N. nakon kriminalističke obrade pušten - naveli su iz Tužiteljstva Brčko Distrikta BiH koji je jučer slavio Dan osnivanja. (E. Be)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije