Večernji List - najnovije vijesti iz Bosne i Hercegovine, svijeta, sporta, kulture i showbiza
Naslovnica Crna kronika

Muž ubio ženu kamenom ispred Centra za socijalnu skrb pred djecom

05. srpnja 2017. u 21:44 0 komentara 212 prikaza
policija
Foto: ilustracija

Kada se ona dovezla džipom, on je izašao iz svog automobila i počeo je udarati kamenom u glavu, a prestravljena djeca su pokušavala spriječiti u tome i preklinjala ga da prestane.

U Centru za socijalni rad na Novom Beogradu u Srbiji danas oko 15.20 dogodilo se stravično ubojstvo, kada je jedan muškarac udario ženu kamenom u glavu, javlja Blic.

Kako doznaje Blic, riječ je o M. L. (46), mužu koji je pratio svoju suprugu O. L. do Centra za socijalni rad u Ulici Tošin bunar. Žena je nakon više udaraca ostala na mjestu mrtva, potvrđeno nam je u Hitnoj pomoći.

Žrtva i njen muž su živjeli rastavljeno, a ona je došla u Centar za socijalni rad sa troje male djece kako bi ih otac vidio. 

Očevici pričaju da je napadač, inače vlasnik auto škole, i prije nego što je žena sa djecom došla prijetio da će je ubiti. 

Kada se ona dovezla džipom, on je izašao iz svog automobila i počeo je udarati kamenom u glavu, a prestravljena djeca su pokušavala spriječiti u tome i preklinjala ga da prestane.

Nasilni muž je nakon krvavog napada mirno odšetao, pričaju očevici. Policija traga za napadačem.Kada se ona dovezla džipom, on je izašao iz svog automobila i počeo je udarati kamenom u glavu, a prestravljena djeca su pokušavala spriječiti u tome i preklinjala ga da prestane. U Centru za socijalni rad na Novom Beogradu u Srbiji danas oko 15.20 dogodilo se stravično ubojstvo, kada je jedan muškarac udario ženu kamenom u glavu, javlja Blic. Kako doznaje Blic, riječ je o M. L. (46), mužu koji je pratio svoju suprugu O. L. do Centra za socijalni rad u Ulici Tošin bunar. Žena je nakon više udaraca ostala na mjestu mrtva, potvrđeno nam je u Hitnoj pomoći. Žrtva i njen muž su živjeli rastavljeno, a ona je došla u Centar za socijalni rad sa troje male djece kako bi ih otac vidio.  Očevici pričaju da je napadač, inače vlasnik auto škole, i prije nego što je žena sa djecom došla prijetio da će je ubiti.  Kada se ona dovezla džipom, on je izašao iz svog automobila i počeo je udarati kamenom u glavu, a prestravljena djeca su pokušavala spriječiti u tome i preklinjala ga da prestane. Nasilni muž je nakon krvavog napada mirno odšetao, pričaju očevici. Policija traga za napadačem.

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.