pronađeno beživotno tijelo

Muškarac u Mostaru stradao od strujnog udara

policija traka
07.01.2017.
u 10:35

"U 12:00 sati dežurni dispečer iz JP 'Elektrodistribucija' Mostar je prijavio pronalazak beživotnog tijela nepoznatog muškarca pokraj trafostanice u blizini Benziske pumpe 'Ina' u Zaliku. Nakon izvršenog uviđaja, utvrđeno je da se radi o B.H. /1982/ iz Kaknja, koji je stradao usljed strujnog udara", stoji u izvještaju Civilne zaštite

Osoba koja je jučer pronađena u beživotnom stanju pored trafostanice u mostarskom naselju Zalik stradala je od strujnog udara, priopćeno je u subotu ujutro iz Operativnog centra Civilne zaštite Hercegovačko-neretvanske županije.

"U 12:00 sati dežurni dispečer iz JP 'Elektrodistribucija' Mostar je prijavio pronalazak beživotnog tijela nepoznatog muškarca pokraj trafostanice u blizini Benziske pumpe 'Ina' u Zaliku. Nakon izvršenog uviđaja, utvrđeno je da se radi o  B.H. /1982/ iz Kaknja, koji je stradao usljed strujnog udara", stoji u izvještaju Civilne zaštite, koja se poziva na informacije iz Ministarstva unutarnjih poslova HNŽ-a.

Inače, u protekla 24 sata registrirano je devet krivičnih djela (KD) - 2 KD Teška krađa, 3 KD Krađa, 1 KD Oštećenje tuđe stvari, 1 KD Razbojništvo, 1 KD Ugrožavanje sigurnosti i 1 KD koja se vodi pod Ostalo. Narušavanje javnog reda i mira registrirano je u dva slučaja, prenosi pogled.ba. 

Evidentirane su tri prometne nesreće, u kojima je jedna osoba zadobila lakše tjelesne ozljede, stoji u izvješću. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije