Evakuirani građani

Muškarac u Dubrovniku zaprijetio da će sve dići u zrak plinskim bocama

dubrovnik
Dubrovački dnevnik
21.03.2016.
u 18:01

Muškarac je stavio plinske boce ispred vrata u kući u Dubrovniku i prijeti da će sve dići u zrak

Dubrovačka policija danas je oko 13 sati zaprimila dojavu o incidentu na području stare gradske jezgre. Oko 13 sati susjedi su se okupili u Žudioskoj ulici jer je muškarac srednje dobi u ruci držao upaljač i plinsku bocu te je prijetio da će sve dići u zrak, piše Dubrovački dnevnik.

Sedam vatrogasaca s dva vatrogasna vozila osiguravaju područje. Prema zadnjim informacijama, krenula je akcija u jednu od kuća na spoju Žudioske i Prijekog, te su vatrogasci spojili cijevi koje su već prije preventivno razvučene između kuća.

Dubrovački dnevnik neslužbeno doznaje da je muškarac oko 13 sati stavio dvije plinske boce ispred vrata da zaprijetio da će sve dići u zrak. Stanovnici dviju navedenih ulica su evakuirani. Susjedi kažu da je muškarac inače miran i da nije radio slične incidente. Tijekom dana je više ljudi pregovaralo s njim da to ne radi, ali bezuspješno.

Prema najnovijim informacijama vatrogasci su unijeli sjekire u kuću, dva vatrogasna aparata te su upravo pustili vodu .

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?