Pogođen u grudi

Muškarac koji je ranjen u sinoćnjoj pucnjavi u Sarajevu u teškom stanju

23.04.2021.
u 12:32

Muškarac inicijala A. P., koji je teško ranjen u sinoćnjoj pucnjavi u sarajevskom naselju Hrasno, hospitaliziran je na Klinici za reanimaciju i anesteziju KCUS-a i ima veoma teške ozljede opasne po život.

Ovo je za Klix.ba potvrđeno iz više izvora koji su naveli da je prilikom napada korišteno automatsko oružje i da je jedan metak A. P. pogodio u predjelu grudi.

"Stanje ranjenog A. P. je veoma teško, nakon što ga je jedan od ispaljenih metaka pogodio u grudi nastupilo je obilno krvarenje. On se trenutno nalazi na intenzivnoj skrbi s ozljedama opasnim po život", kazao je izvor.

Dodao je da je drugi ranjeni A. S. zadobio lakše tjelesne ozljede te da je nakon ukazane pomoći otpušten na kućno liječenje.

Podsjećamo, u pucnjavi koja se dogodila sinoć u sarajevskom naselju Hrasno u ulici Azize Šaćirbegović na broju 122 ozlijeđene su dvije osobe inicijala A. P. i A. S., a kako je sinoć potvrđeno, napadač Amir Brbović je uhićen. 

Policijski službenici nastavljaju rad na rasvjetljavanju ovog krivičnog djela, a motiv sinoćnjeg napada za sada još uvijek nije poznat.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije