priznao prevaru

Muškarac iz Sarajeva prevario tvrtku Tehno-Vox

tehno-vox
04.08.2016.
u 12:22

Muškarac iz Sarajeva, E.F., priznao je da je počinio krivično djelo prevara počinjeno na štetu tvrtke "Tehno-Vox“, vlasništvo N.T. iz Istočnog Sarajeva.

Policijskoj stanici Istočno Novo Sarajevo 28. srpnja je N.T. prijavio da je u prodajni centar "Tehno-Vox“ došao E.F te se predstavilo kao radnik tvrtke "E&M“ s namjerom da kupi dva televizora za navedenu tvrtku i izjavilo da će plaćanje izvršiti putem žiro-računa, javlja Fena. 

Nakon što je navedenom vlasniku prodajnog centra priložio uplatnicu s pečatima, potpisom i iznosom od 1.249 KM, preuzelo je televizore i udaljilo se u nepoznatom pravcu.

Iz policije navode da je naknadnom provjerom utvrđeno da uplata nikada nije izvršena na račun spomenutog prodajnog centra.

Operativnim radom na terenu policijski službenici su došli do saznanja da se u vezu s izvršenjem ovog krivičnog djela može dovesti E.F. iz Sarajeva, koji je jučer tijekom kriminalističke obrade priznao ovu prevaru.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije