Uhićen Draženko Rogić

Muškarac ispalio nekoliko hitaca iz pištolja u sugrađanina

pucnjava
19.03.2016.
u 11:20

Rogić je pucao u Danojevića oko 4.20 sati, ispred sportske dvorane u Prnjavoru

Draženko Rogić (1974.) iz Prnjavora uhićen je zbog sumnje da je rano jutros ispalio nekoliko hitaca iz pištolja u 22-godišnjeg sugrađanina Milana Danojevića.

Rogić je pucao u Danojevića oko 4.20 sati, ispred sportske dvorane u Prnjavoru, potvrdila je Feni glasnogovornica Centra javne sigurnosti Banja Luka Marija Markanović, navodeći inicijala sudionika ovog slučaja.

Osumnjičeni je uhićen, a ozlijeđenom je ukazana medicinska pomoć u Univerzitetskom kliničkom centru RS u Banjoj Luci.

Uz nadzor dežurnog tužitelja Okružnog tužiteljstva Banja Luka izvršen je uviđaj i izuzeti su predmeti i tragovi koji će se poslati na vještačenje i poslužit će kao dokaz u krivičnom postupku.

Policijski službenici Policijske stanice Prnjavor nastavljaju rad na utvrđivanju činjeničnog stanja i prikupljanju dokaza u skladu s čim će se izvršiti kvalificiranje djela, a sve dalje mjere i radnje prema osumnjičenom poduzimat će se po instrukciji dežurnog tužitelja Okružnog tužiteljstva Banja Luka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije