Bizaran pokušaj samoubojstva:

Mladić se pokušao ubiti pojevši 20 čokolada i kanticu eurokrema

samoubojstvo
24.05.2016.
u 13:45

Liječnici Urgentnog centra Opće bolnice u Leskovcu spasli su tridesetogodišnjeg mladića iz ovog grada od kome, u koju je zamalo upao od prevelike količine pojedenih slatkiša. On je za jedno popodne pojeo 20 mliječnih čokolada, kantu eurokrema i popio šest litara 'coca-cole'.

Od prevelike količine šećera u krvi, pacijent je upao u hiperglikemiju, pa smo se dobro pomučili da mu stabiliziramo stanje kako ne bi upao u komu - pričaju za “Blic” liječnici.

Direktor Opće Bolnice Nebojša Dimitrijević, subspecijalista ishrane bolesnih i zdravih, kaže da je nepoznanica je li mladić pokušao na taj način da se ubije.

- Izvjesno je da se od povišenog šećera u krvi ne umire baš tako lako, a najgore u ovom slučaju što je moglo da se dogodi to je da pacijent padne u komu. Na sreću, liječnici su brzo i stručno reagirali - kaže Dimitrijević.

Ovaj neobični slučaj zabilježen je prošlog vikenda, a mladić je kasnije rekao liječnicima samo to da mnogo voli slatkiše, što se po njegovom izgledu nije moglo zaključiti, budući da nije bio pretjerano pretio. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije