SARAJEVO

Mladić je donesen mrtav i bačen na tračnice u Blažuju da izgleda kao da ga je udario vlak

31.07.2020.
u 08:56

Nakon sto je prije sedam dana u Blažuju nadomak Sarajeva pronađeno tijelo mladića pored pruge, kako je otkrio izvor blizak istrazi, o slučaju je otvorena istraga protiv za sada nepoznatih počinitelja jer sve ukazuje da se radi o ubojstvu, piše "Avaz".

Naime, tijelo mladića je pronađeno na tračnicama te su prve informacije iz MUP-a SŽ ukazivale na to da se radi o ilegalnom migrantu kojeg je vlak udario. No, slučaj su preuzeli inspektori Odjela za krvne delikte, a tijekom očevida i vanjskog pregleda tijela uočena je teška ozljeda lubanje za koju postoji mogućnost da je uzrokovana hitcem iz vatrenog oružja, a što će se naknadno utvrditi obdukcijom.

Je li po srijedi kriminalistička priča, a ne slučajna nesreća istražiteljima je otkrio položaj tijela u kojem je mladić pronađen. Kako je kazao izvor blizak istrazi, mladić je mrtav dovezen sa, za sada, nepoznate lokacije gdje je njegova smrt nastupila te je ostavljen na tračnicama.

Istražitelji su odmah ustvrdili da se ne radi o ilegalnom migrantu već o H. P., državljaninu BiH iz Sarajeva.

Motiv je istražiteljima za sada nejasan, ali kako dalje prenosi "Avaz", mladić koji je pronađen mrtav imao je kriminalnu prošlost te je prošle godine bio pod istragom zbog trgovine narkoticima s još nekoliko osoba iz sarajevske općine Novi Grad.

Prema teoriji slučaja kojom se istražitelji vode, za sada postoji mogućnost da je ubijeni prodavao narkotike migrantima. Tome ide u prilog i činjenica da je prije nekoliko dana u PU Ilidža privedeno pet migranata.

Oni su saslušani na okolnosti ozlijeđivanja H. P., ali za sada ne postoje čvrsti dokazi da su oni umiješani u smrt mladića.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije