NEZAPAMĆENO

Mladić greškom ubio političarku iz Srbije pa sebe, a htio likvidirati curu

policija
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
25.01.2014.
u 08:44

Ljubomorni Danilović je, nakon što je shvatio da je greškom hicem u glavu ubio nedužnu vrbasku dužnosnicu, izvršio samoubojstvo

Biljana Paić (40), pomoćnica predsjednika općine Vrbas u Srbiji i majka troje djece greškom je ubijena jučer usred noći u mjestu Prisoje nadomak Jezera kod Ribnika hicem iz lovačke puške.

Igrom slučaja

Kako su objasnili iz CJS Banja Luka, nesretna žena je u okviru službenog posjeta jugozapadnom dijelu Republike Srpske prenoćila u svadbenom salonu “Apolon” u Prisoju, vlasništvo Dušana Šaina, načelnika općine u Jezeru. Nju je oko tri sata ujutro, na spavanju ubio Mladen Danilović (30) iz Đumezlija kod Jezera. Prema neslužbeno informacijama, mladić je naoružan nogom razvalio vrata njene sobe, pucao prema krevetu i upucao je u glavu dok je spavala.

Ljubomorni Danilović je, nakon što je shvatio da je greškom hicem u glavu ubio nedužnu vrbasku dužnosnicu, izvršio samoubojstvo. Ispalio je hitac sebi u predjelu glave. On se prethodno, oko ponoći, posvađao sa svojom djevojkom iz Kotor Varoši koja radi u Apolonu, a zatim se, tri sata kasnije, vratio u hotel s lovačkom puškom u rukama i popeo na kat. Inače, Danilovićeva djevojka po imenu Bojana, konobarica u ovom svadbenom salonu, svake je večeri spavala u sobi u kojoj je počinjen zločin, osim kobne noći kada je u sobi prenoćila Biljana. U posjet Prisojama s njom su bila još dvojica dužnosnika lokalne samouprave.

Majka troje djece

Kako su nam rekli u središtu Jedinstvene Srbije u Vrbasu, Biljana je zadužena za oblast zaštite životne sredine i prije nešto više od mjesec dana imenovana je na dužnost pomoćnice predsjednika općine, a u Jezeru je bila u službenom u uzvratnom posjetu kako bi dogovorila održavanje Vrbaških dana u Banjoj Luci. Ostali članovi izaslanstva su trenutačno u konzulatu Srbije.

- Bila je udana, a sa suprugom ima jednog sina i dvije kćeri. Povod dolaska predstavnika iz Srbije bio je uručivanje pozivnica kolegama u RS povodom susreta Krajišnika s ovih prostora, a koji se trebao održati u Vrbasu, kažu njezini poznanici. S druge strane, 30-godišnji ubojica, za kojega svi mještani imaju samo riječi hvale, bio je u ljubavnoj vezi sve do Nove godine, kada su stvari i krenule po zlu. Valjda pri pokušaju mirenja, Mladen i Bojana su večer prije viđeni u jednom obližnjem kafiću kako sasvim mirno razgovaraju i piju kavu. Što se u međuvremenu dogodilo, nikom nije bilo jasno. Sumnja se da je svemu pridonio i alkohol.

Ključne riječi

Komentara 2

CA
cro army
20:35 27.01.2014.

Tko zna vjerojatno ljubavnica skrivila

CA
cro army
20:38 27.01.2014.

Nista tu nije slicajno svi se prave ludi !!!Nitko ne prepostavlja da su moguce oni bili u vezi pa i same zaruke se morale prekinut i tko zna kakvih je jos ucjena od dame bilo ?

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije