Tragedija

Mladi Brčak (19) htio preteći teretno vozilo pa poginuo

nesreca
24.01.2016.
u 07:00

Vozač BMW-a je u jednom trenutku pokušao preteći teretno vozilo, ali se tom prilikom s njim sudario pa završio na krovu

Nastradali mladić koji je život izgubio u preksinoć, u stravičnoj nesreći koja se dogodila na lokalnoj cesti Brčko - Maoča, u naselju Gornji Rahić, jučer je konačno identificiran. Naime, utvrđeno je kako je riječ o 19-godišnjem Elvisu Aljiću iz Brčkog.

Kako spominju iz policije, u kobnoj nesreći su sudjelovali automobul BMW i teretno vozilo. Kako je novinarima potvrdio glasnogovornik policije Brčko Ditrikta BiH Halid Emkić, automobil BMW se kretao iz smjera Maoče prema Brčkom, te je njegov vozač u jednom trenutku pokušao preteći teretno vozilo, ali se tom prilikom s njim sudario.

- Automobil je od udara sletio s ceste, te prošao kroz jedno dvorište i završio na krovu u njivi pokraj ceste. U vozilu su se nalazila dva muškarca. Jedan od njih je izgubio život, a drugi zadobio lakše tjelesne ozljede - kazao je Emkić. Iz smrskanog BMW-a, koji je od siline udara nakon slijetanja s ceste prepolovio stup ulične rasvjete, izvučeno je tijelo smrtno stradalog Aljića i njegov suputnik. Nesretni Aljić je poginuo na mjestu događaja, a drugi mladić je žurno prevezen u brčansku bolnicu radi ukazivanja medicinske pomoći. Kako navode iz ove bolnice, na mjestu suvozača bio je 20-godišnji Elvis Džafić i on je, pukom srećom, izvan životne opasnosti. Pušten je na kućnu njegu. Oba mladića su iz brčanskog naselja Prutače.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?