Policija nema informacija

Misteriozna pucnjava u Mostaru: Pucao na muškarca s pola metra udaljenosti

'kosaca'
Foto: ''
02.06.2015.
u 17:50

Scena iz akcijskih filmova odigrala se danas u središtu Mostara na Rondou, nešto nakon 13 sati, kada je nepoznati mladić s pola metra udaljenosti pucao na drugog muškarca koji je sjedio u automobilu, objavio je Dnevnik.ba.

Naime, dva mladića su stajala na Rondou, oko 13 sati, kada se pred Gradskom kavanom zaustavilo crno vozilo iz kojeg su izašla druga dva mladića s jasnom namjerom da se obračunaju s tom dvojicom koja su već stajala na Rondou. Izgledalo je kao da su jedni druge očekivali.

Tada je jedan od dvojice koji su stajali na Rondou iz torbice izvukao pištolj nakon čega su dvojica koja su tek izašla iz crnog automobila, koji su namjeravali započeti fizički obračun, krenuli bježati u smjeru katedrale.

No, vozač nije uspio pobjeći, te je na njega pucano kroz prozor. Nije jasno je li vozač nastradao, ili je meta bio netko drugi u vozilu, jer se odmah nakon pucnjave velikom brzinom udaljio u smjeru zgrade Spajalica.

Dvojica mladića koji su pucali, udaljili su se, pak, s mjesta događaja u smijeru parka Zrinjevac i dalje prema Staroj gimnaziji. Napadač je pištolj nakon pucnjave spremio u torbicu koju je držao zavezanu oko pojasa.

Sve je trajalo svega 20-ak sekundi na opće zaprepaštenje desetaka svjedoka koji su se u tom trenutku zatekli na Rondou.

Policija je, pak, svega pet minuta ranije izdavala kazne za nepropisno parkiranje u blizini zgrade Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače. No, o ovom događaju nisu imali informacija.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije