Bijeljina:

Migranti se krili u vozilu koje je prevozilo lubenice iz Grčke

09.06.2017.
u 11:34

Pripadnici Jedinice granične policije Bijeljina, u suradnji sa službenicima Uprave za neizravno oporezivanje BiH, 9. lipnja su otkrili trojicu ilegalnih migranata u tovarnom prostoru priključnog vozila Schwarzmüller, bh. registarskih oznaka, koje je prevozilo lubenice iz Grčke u Bosnu i Hercegovinu.

Vozilo je kontrolirano na Međunarodnom graničnom prijelazu Rača i njime je upravljao D.K. (1966.), državljanin BiH. Ilegalni migranti nisu posjedovali putne isprave, a u razgovoru sa službenicima izjavili su da dolaze iz Pakistana. U tijeku je daljnji rad na ovom slučaju, prenosi Klix. 

Službenici Jedinice granične policije Orašje su istoga dana uhitili F.D. (1970.), državljanina BiH. Graničnim provjerama utvrđeno je da ga potražuje Tužiteljstvo BiH zbog krivičnog djela „ratni zločin protiv civilnog stanovništva“. Osoba je kontrolirana pri izlasku iz BiH na MGP Orašje i bit će predana nadležnom organu.

Dan ranije, službenici JGP Neum uhitili su D.Š. (1980.) nakon što je ustanovljeno da ga potražuje Federalno ministarstvo unutarnjih poslova zbog krivičnog djela „lažno prijavljivanje“. Bh. državljanin kontroliran je u graničnom pojasu na području Neuma i predat službenicima Policijske uprave Neum.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije