nije prvi napad

Migranti napali muškarca ispred kuće u Gradišci, mještani strahuju

Nezavisne
03.09.2020.
u 21:30

Alžirci A.K. i E.B. uhićeni su jer su u srijedu navečer došli u dvorište Almira Timirotića (55), gdje su ga napali i nanijeli mu ozljede i ogrebotine po tijelu.

Kako Nezavisne novine doznaju, incident se dogodio u Savskoj ulici, a Timirotić, koji inače ima zdravstvenih problema, u vrijeme napada bio je sam kod kuće.

Čuo je lavež pasa pa izašao vidjeti što se događa, a po izlasku iz kuće napala su ga dva muškaraca, koji su, po svemu sudeći, migranti. Žrtvu su uhvatili za vrat te udarili, nakon čega je pao na zemlju.

U borbi s njima zadobio je lakše ozljede i ostale su mu vidljive ogrebotine po licu i vratu. Napadači su pobjegli, a šokirani čovjek je nakon napada otišao kod liječnika, gdje je medicinski zbrinut.

Kako su ispričali mještani, ono što je ozbiljnije od fizičkih ozljeda je šok koji je čovjek doživio, jer nije ni sanjao da će ga u dvorištu netko napasti, a zbog ovog incidenta mještani su u strahu.

"On je bio sam kod kuće, supruga mu je tada bila odsutna. Almir, inače, ima problema sa zdravljem i ovo je na njega ostavilo velike posljedice. Nakon svega nikome nije svejedno i nadamo se da će nas netko zaštititi", kažu mještani.

Dodaju kako ovo nije prvi napad koji se dogodio u ovoj ulici, jer su migranti nekoliko dana ranije, također, napali mještane. Ističu kako su nedaleko od mjesta incidenta vidjeli šator u skrovitom dijelu gdje su migranati viđeni te je ovo drugi napad u zadnjih nekoliko dana, zbog čega strahuju. 

Kako je navedeno u priopćenju Policijske uprave Gradiška, Policijskoj stanici Gradiška u srijedu u 20.57 oštećeni je prijavio da su ga u dvorištu obiteljske kuće fizički napala dva nepoznata muškarca, koja svojim izgledom podsjećaju na migrante. Kako dodaju, operativnim radom policija je identificirala i uhitila A.K. i E.B., dok je oštećenom ukazana liječnička pomoć u Općoj bolnici Gradiška, prilikom čega su utvrđene tjelesne ozljede. 

Podsjetimo, posljednjih dana bilo je više kaznenih djela koja su migranti počinili na području Gradiške.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije