VJERUJE DA ĆE GA PRONAĆI

Matejev prijatelj otkrio što im najteže pada: Prolazimo kroz izrazito traumatično razdoblje

gotik
Mateja Stanisavljevic/ATAImages
11.01.2022.
u 20:57

- Kojekakve lažne informacije svakodnevno dovode u pitanje naš integritet, moral i, što nam najteže pada, odnos prema našem prijatelju Mateju - kaže Matejev prijatelj

Otkako je Matej Periš nestao u Beogradu, prijatelji koji su u noći nestanka bili s njim u srpskom noćnom klubu Gotik nisu se oglašavali često, a svoje identitete nisu javno otkrili. Unatoč tome, stalno ih se napada, što je danas, ponovno anonimno, komentirao jedan od njih.

"Trenutno prolazimo kroz izrazito traumatično razdoblje - ono je započelo nestankom našeg dragog prijatelja, a nastavilo se kroz medijsku difamaciju i kojekakve lažne informacije koje svakodnevno dovode u pitanje naš integritet, moral i, što nam najteže pada, odnos prema našem prijatelju Mateju...", kazao je prijatelj nestalog Splićanina za Blic.

Kaže da dobivaju brojne poruke neprimjerenog sadržaja.

"Kulminacija svega je konstantno uznemiravanje i poruke neprimjerenog sadržaja koje primamo od trenutka kada je naš boravak u Beogradu postao naslovna priča", napisao je mladić, dodajući da vjeruje da će njihov prijatelj biti pronađen.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?