vlasnik videoteke Pauk

Marko Jantol (45) nestao u prosincu pronađen mrtav u Zagrebu

Marko Jantol
Igor Soban/PIXSELL
08.03.2023.
u 07:54

Marko Jantol (45), vlasnik posljednje zagrebačke videoteke Pauk, nestao je početkom prosinca prošle godine, a njegova majka, Dragica Jantol, objavila je na društvenim mrežama da je nakon duge potrage njezin sin pronađen mrtav.

Marko Jantol je 11. prosinca 2022. godine otišao s adrese na kojoj je živio i nije se vratio, od tada počinje potraga za njim. Nestao je iz Ogulinske ulice u Zagrebu, a potragu su za njim pokrenuli majka i prijatelji. Njegova je majka potvrdila da je njegovo tijelo pronađeno u nedjelju u Zagrebu.

Podsjetimo, vlasnik Pauka nestao je početkom prosinca nakon čega mu se gubi svaki trag. Marko je tog 11. prosinca ujutro pozdravio majku Dragicu te izašao iz svoje kuće na Trešnjevci. No nije se pojavio na poslu, a njegova majka i prijatelji nakon toga su prolazili pravu kalvariju. Mobiteli su mu bili ugašeni, a o nestanku je brzo obaviještena i policija.

 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije