STRAVIČAN ZLOČIN

Majka hladnokrvnog ubojice: 'Strašno je to što se dogodilo, pretužno...'

Foto: Matija Habljak/Pixsell
1/3
02.08.2019.
u 18:41

- Zaista ne znam što da vam kažem. Pretužno je sve ovo. Velika bol. Napišite što hoćete - poručila je uplakana Marija

Sinoć se u Zagrebu dogodio jedan od najbrutalnijih pokolja koji ne pamti ne samo grad nego ni cijela Hrvatska. Na Kajzerici je ubijena je peteročlana obitelj Tojagić i dečko jedne od kćeri, a ubojica je potom presudio i sebi. 

Bježeći od policije ubojica Igor Nađ se sparkirao kraj Brezovečkog jezera, pretrčao ogradu Caritasova Doma za nezbrinutu djecu i propucao se u njihovu dvorištu. 

Njegova majka Marija nekoliko sati kasnije sjedila je uplakana i maramicom brisala suze s očiju. Okruživali su je samo najbližnji. Sedmero uplakanih ljudi sjedilo je za stolom u maloj, skromnoj kuhinji., piše 24sata.hr. 

- Zaista ne znam što da vam kažem. Pretužno je sve ovo. Velika bol. Napišite što hoćete - poručila je uplakana Marija.
 Njezin sin iz drugog braka, Igorov dvadesetak godina mlađi polubrat, stajao je ispred kuće i telefonirao. Plakao je. Primio je izraze sućuti .

Kako doznaju 24sata od njihovih susjeda, Igor je često posjećivao majku, očuha i polubrata. Dolazio bi jednom mjesečno, a kako kažu susjedi, znao je dovesti i Maju te njezina desetogodišnjeg sina Paula, koje je u četvrtak ubio.
 Posljednjih nekoliko tjedana, pričaju mještani, to se promijenilo. Počeo je dolaziti jako često. Majku je posjećivao skoro svaki dan.

Budući da u Brezovici nije odrastao niti je u njoj ikada živio te da ga uz taj kraj ne veže ništa osim majke koja ondje živi, ne zna se je li ondje, bježeći od policije nakon što je ubio šestero ljudi, došao kako bi se oprostio od majke ili kako bi se kod nje sakrio.
 Policija je objavila da je, nešto iza 4 sata, prilikom uhićenja izvršio samoubojstvo.


- Molimo vas da odete odavde. Ovo je dječji dom. Djeca se zbog ovog ionako nisu mogla igrati cijeli dan - rekli su iz Doma.

Igor Nađ (36) ubio je na Kajzerici u Zagrebu svoju djevojku Maju Tojagić (35), njezinog sina Paula (10), njezinu sestru Josipu (29), Majinog i Josipinog oca i majku. Ubio je i Josipinog dečka Davora Paušaka (29). Na životu je ostavio samo malu bebu od nekoliko mjeseci, a ona je bila njegovo dijete koje je imao s Majom. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije