Tragedija u Beogradu

Ložili vatru kako bi se ugrijali pa zapalili kuću. Poginula tinejdžerica, a još je troje teže ozlijeđeno

04.03.2018.
u 08:27

U požaru, koji je izbio oko 8.40 ujutro kod Ade Ciganlije u Beogradu, četiri su osobe ozlijeđene, a, kako doznaje Blic, poginula je djevojka Remzija Ć. (18).

- Dvije osobe sa zadobivenim opeklinama prevezene su u Kliniku za opekline, plastičnu i rekonstruktivnu kirurgiju u Zvečanskoj, a jedna u VMA zbog gušenja - rečeno je iz Hitne pomoći. Kako Blic doznaje, iz ruševina kuće na Obrenovačkom drumu na Čukarici izvučeno je karbonizirano tijelo Remzije Ć., a ozlijeđeni su Muharem Ć., Adilj Ć., Ljuljeta Ć. i Ramiz Ć.

- Na Obrenovačkom drumu u 8.40 sati izbio je požar. Kuća se zapalila i četiri osobe zadobile su ozljede - rečeno je iz MUP-a.

Policija je izvršila očevid, na mjestu nesreće bila su i dva vatrogasna vozila i liječnici koji su stigli konstatirati smrt.

Istražuje se uzrok ove tragedije, za sada se zna kako su ukućani, za koje susjedi kažu da ih je tu boravilo devetero u tom trenutku, ložili peć “bubnjaru” i da je požar buknuo dok su spavali.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije