Herojski čin

Lopovu izbio pištolj i spriječio pljačku

01.02.2016.
u 07:00

Pokušaj pljačke benzinske crpke “Piro Promet” u Tešnju neslavno je završio, a zasluge za to idu lokalnom taksistu koji je, uistinu na herojski način, zaustavio pljačkaše, što potvrđuje i snimka s nadzorne kamere.

Dodatni plijen

Naime, dvojica nepoznatih razbojnika maskirani su ušli u prostorije benzinske crpke i zatražili od razbojnika da im preda novac. Dok je djelatnik pripremao novac, jedan od razbojnika držao je pištolj usmjeren prema njemu, dok je drugi krao stvari s police kako bi pljačka bila još uspješnija. No, onda se dogodilo iznenađenje. Snimka jasno pokazuje taksista koji ulazi u prostoriju i promatra nemili događaj. Izgleda da se razbojnici i nisu previše zabrinuli zbog toga, samo su se okrenuli i nastavili kupiti sve pred sobom, ali ipak pogledavajući i prema taksistu koji je u tom trenutku djelovao bezazleno. Naime, stao je pored police i gledao prema razbojnicima. Odjednom, iskoristivši nepažnju, snažno je udario po ruci naoružanog lopova kojem je ispao pištolj iz ruke.

Pohvale sa svih strana

Zatim su se razbojnici uspaničari- li i dali u bijeg, a za njima su pohitala dvojica djelatnika benzinske crpke, kao i hrabri taksist čiji je potez naveliko hvaljen na internetskim portalima, te se predlaže da mu se i da neka nagrada kao priznanje za ono što je učinio. Policija traga za razbojnicima i radi na rasvjetljavanju ovog slučaja koji je samo zahvaljujući prisebnosti i hrabrosti taksista uspješno završio. Već drugi put u nekoliko dana događa se da su pljačkaši pokolebani u namjeri izvršiti kazneno djelo. Tada je djelatnica jedne sportske kladionice u Banjoj Luci vriskom i povicima “u pomoć” otjerala naoružanog pljačkaša koji je ostao zbunjen te je pobjegao.•

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?