Herceg Novi

Likvidiran 
s dva hica i ostavljen u audiju

23.02.2016.
u 07:00

Beživotno tijelo Novljanina Radovana Matovića Rakele (41) pronađeno je prekjučer ujutro u crnom vozilu marke Audi.

Prema neslužbenim spoznajama, likvidiran je s dva hica iz vatrenog oružja. Matovića je u audiju našao izvjesni Jovo Bašić koji stanuje u blizini mjesta gdje je vozilo bilo parkirano. Kada je oko 10.30 sati prišao automobilu, dočekao ga je zastrašujući prizor. Matović je bez znakova života i u krvi sjedio na mjestu vozača upaljenog automobila.

O svemu je odmah obaviještena policija u Herceg Novom, čiji su djelatnici odmah izašli na mjesto događaja i obavili očevid.

Nešto oko 14 sati istog dana na mjesto ubojstva stigla je ekipa forenzičara iz Danilovgrada, a teren je do kasnih poslijepodnevnih sati osiguravala Policijska uprava Herceg Novi. Neslužbeno se saznaje i to kako je na susjednoj livadi policija pronašla jedan metak, što ostavlja mogućnost kako je počinitelj ubojstva pobjegao prolazom između kuća, preko puta mjesta gdje je ispalio smrtonosne hice.

Prema nekim spoznajama a koje su dostupne javnosti, Matović je poznavao ubojicu. Žitelji Herceg Novog prekjučer nisu željeli govoriti i davati bilo kakve informacije o likvidaciji Matovića. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?