Beograd

Krvavi obračun zbog duga od 1000 eura

06.02.2016.
u 07:00

Marino Marić (25) i njegov otac Zoran (46) ranjeni su u noći između srijede i četvrtka u beogradskom naselju Karaburma kada su trojica napadača izbola sina i upucala oca u stopalo. Prema neslužbenim informacijama, Marino, koji je prethodno jednom poznaniku iz Krnjače pozajmio 1000 eura, tražio je da mu novac bude vraćen i dogovorio se s dužnikom da mu ga donese ispred zgrade u kojoj živi.

Umjesto primopredaje novca, trojica mladića napala su Marina. U naguravanju koje je nastupilo, jedan od njih posegnuo je za nožem i ubo Marina u vrat. Kada je Zoran čuo komešanje, istrčao je iz svog stana u prizemlju i pokušao pomoći sinu. U tom trenutku je napadač ispalio dva hica k njemu. Jedan od metaka pogodio je Zorana u desno stopalo, dok je drugi završio u pragu susjednog stana.

Tu informaciju je potvrdio Miroljub Žujković (68), prvi susjed Marića.

- Oko deset minuta prije ponoći očekivao sam da mi se kći javi iz inozemstva. Gledao sam TV kada sam začuo komešanje ispred zgrade. Prvo sam čuo svađu, a onda i pucanj. Mislio sam da je riječ o petardi, ali kada je puklo i po drugi put, izišao sam van. Zatekao sam susjeda Zorana krvavog. Nisam vidio napadače, čuo sam samo škripu kočnica dok su bježali vozilom - izjavio je Žujković, inače umirovljeni inspektor beogradske Uprave kriminalističke policije. 
Miroljub kaže kako je s Marićima sačekao dolazak hitne pomoći i policije. O Marinu ima samo riječi hvale.

- Dobar dečko, uspješan student. Često igramo šah. Dobro je prošao... - zaključuje susjed. Otac i sin zbrinuti su iste noći na VMA, ali je Marino, nakon što mu je posjeklina na vratu sanirana, pušten kući. Njegov otac zadržan je kako bi mu iz stopala izvukao metak. Policija intenzivno traga za napadačima. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?