EKSPRESNO SUĐENJE

Kopitz jutros sjeo na optuženičku klupu, objava presude u 14 sati

07.06.2022.
u 12:52

Javnost je sa suđenja isključena zbog zaštite maloljetnih žrtava, no s obzirom na ekspresno okončanje postupka, vjerojatno je priznao to za što ga se tereti

Harald Kopitz, jutros se sjeo na optuženičku klupu zagrebačkog Županijskog suda, a danas u 14 sati bit će mu izrečena nepravomoćna presuda.

Javnost je sa suđenja isključena zbog zaštite maloljetnih žrtava, no s obzirom na ekspresno okončanje postupka, vjerojatno je priznao to za što ga se tereti. U takvim situacijama, kada optuženik prizna optužbe, obrana bude iznesena na početku suđenja, a stranke se suglase da se svi prikupljeni dokazi, pročitaju.

 

Kopitz se tereti da je lani u rujnu u stanu ubio svoje troje djece, koju je  je otrovao.  Pokušao je ubiti i sebe, no život su mu spasili policajci koji su došli u stan nakon što su ih Kopitzovi poznanici pozvali o obavijestili o njegovim čudnim objavama na društvenim mrežama u kojima je najavio samoubojstvo. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije