Granična policija BiH

Kod Makedonca pri izlaska iz BiH otkrivena krivotvorena vozačka dozvola Italije

rača
14.09.2016.
u 12:10

Službenici Jedinice granične policije Hum u utorak su uhitili M.K. (1972.) državljanina Bosne i Hercegovine. Graničnim provjerama utvrđeno je kako je za njim Federalno ministarstvo unutarnjih poslova raspisalo tjeralicu zbog kaznenog djela “teška krađa“, priopćeno je iz GPBiH. 

On je kontroliran na izlasku iz BiH na Međunarodnom graničnom prijelazu Hum te je predan službenicima Sudske policije Goražde.

Dan ranije, 12. rujna službenici Jedinice granične policije Bijeljina su prilikom izlaska iz BiH na MGP Rača otkrili krivotvorenu vozačku dozvolu Italije. Naime, pregledom osobne prtljage I.A. (1979.) državljanina Makedonije pronađena je spomenuta vozačka dozvola koja je privremeno oduzeta.

O događaju je obaviješteno Okružno tužiteljstvo Bijeljina po čijem će nalogu protiv I.A. biti dostavljeno izvješće zbog kaznenog djela „krivotvorenje isprave“.

Inače, kod iste osobe službenici JGP Bijeljina 19. srpnja također su otkrili krivotvorenu vozačku dozvolu Italije. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?