21 youtuberica

Kika Đukić pokopana uz stihove Divljeg kestena

14.12.2021.
u 17:07

Mlada youtuberica Kristina Kika Đukić, koja je tragično preminula prošli tjedan, sahranjena je danas na groblju Lešće u Beogradu. Na vječni počinak Kiku su ispratili obitelj i brojni prijatelji.  

Iako je bilo upitno održavanje ispraćaja, zbog nagađanja o uzroku smrti mlade youtuberice, ono je održanao u kraćem obliku nego što je običaj, jer su izostavljene neke crkvene pjesme. Kristinina obitelj dobila je dozvolu od da se ispraćaj održi.

Sahrani mlade youtuberice, osim obitelji i prijatelja, nazočili su kolege influenceri. Kika je sahranjena u bijelom kovčegu uz pjesmu "Kristina" Divljeg kestena.

Prije nekoliko dana srbijanskim medijima obratila se njena obitelj, zamolivši javnost da prekine rapravu o uzroku Kikine smrti, jer to otežava sahranjivanje 21-godišnjakinje. Obitelj je tada zamolila medije i crkvu da dopuste da se na dostojanstven način oproste od Kike te da je sahrane prema običajima.

Kristina je preminula prije nekoliko dana u Beogradu, a vijest o njezinoj smrti potresla je regionalnu javnost.

Ona je bila srbijanska influencerica čiji je YouTube kanal imao 700.000 pretplatnika. Rođena je 25. srpnja 2000. godine u Beogradu.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?