INCIDENT NA ILIDŽI

Još četiri osobe privedene u prostorije MUP-a SŽ-a zbog napada na Beograđane

15.01.2023.
u 14:36

Sarajevska policija je identificirala i pozvala na informativni razgovor još četiri osobe koje se dovode u vezu sa napadom koji se sinoć odigrao u na Ilidži kod hotela Hills usljed čega je jedna osoba lakše ozlijeđena nožem.

Nakon kriminalističke obrade bit će odlučeno hoće li oni biti uhićeni i osumnjičeni za sudjelovanje u incidentu. U otkrivanju počinitelja policiji su pomogle nadzorne kamere s okolnih objekata.

Kako je ranije objavljeno, u tijeku protekle noći uhićene su četiri osobe koje se sumnjiče za kazneno djelo "Nasilničko ponašanje" .

Radi se o E. B. (rođen 2003. godine nastanjen na području općine Novi grad Sarajevo), A. T. (rođen 1996. nastanjen na području Ilidže), H. D. (rođen 1995. nastanjen na području Ilidže) i E. H. (rođen 2000. nastanjen na području Vogošće).

Oni su smješteni u prostorije za zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Sarajevske županije i nad istima će se tijekom dana izvršiti kriminalistička obrada.

Nakon kriminalističke obrade u prostorijama policije, osumnjičeni će biti predati u nadležnost Tužiteljstva SŽ-a, a postupajuća tužiteljica će u zakonskom roku odlučiti o daljnjim mjerama.

Posjećamo, na Ilidži je sinoć napadnuta grupa građana iz Beograda, a jedan od njih je ozlijeđen nožem. Kako je ispričao jedan od sudionika događaja, sve se odigralo na jednom međunarodnom nogomentom turniru za djecu koji se ovih dana održava u hotelu Hills.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije