TRAGEDIJA U HRVATSKOJ

Jednogodišnje dijete palo u kantu i utopilo se

Davor Puklavec/PIXSELL, ilustracija
28.08.2018.
u 09:21

Očevid su izvršili policijski službenici Policijske postaje Koprivnica, koji će o događaju dostaviti izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

U selu Kuzmincu u Koprivničko-križevačkoj županiji utopilo se jednogodišnje dijete. 

– Jučer oko 8.45 sati u Kuzmincu u plastičnoj kanti utopilo se jednogodišnje dijete. Dijete je tijekom igre u prostoriji obiteljske kuće pomaknulo poklopac kante, izgubilo ravnotežu, palo u kantu glavom u vodu i utopilo se – ističu u Policijskoj upravi koprivničko-križevačkoj.

Očevid su izvršili policijski službenici Policijske postaje Koprivnica, koji će o događaju dostaviti izvješće nadležnom državnom odvjetništvu. Tijelo je, prema neslužbenim informacijama, pronašla majka (19) koja je bila u kući u vrijeme tragedije.

- Jurili su hitna i policija s uključenim sirenama, mislili smo da se dogodila prometna nesreća, a onda smo čuli da se curica utopila u kanti s vodom. Pala je sirotica u nju na glavu. Jako nam je svima teško. Poznajem tu obitelj, imaju još jedno dijete staro dvije godine. Čula sam selu da je mama možda zaspala i eto, to je bilo dovoljno da se dogodi nesreća. Hitna je bila jako dugo kod njih - ispričala nam je mještanka Kuzminca.

Obitelj preminule djevojčice živi od socijalne pomoći, majka je nezaposlena, a otac povremeno radi.

- Pomažu im ljudi koliko mogu - kaže.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije