DOBOJ:

Izgorjela dva automobila u vlasništvu dviju sestara

DOBOJ
06.01.2017.
u 17:30

Ispred “boračke” zgrade u Doboju noćas je izgorjelo vozilo Peugeot 307, a u selu Boljanić na Ozrenu zapaljen je još jedan automobil. Navodno su vozila koristile dvije sestre.

U Centru javne sigurnosti Doboj navode da su u noćnim satima dobili prijavu o paljevini vozila u ulici Vojvode Mišića, a da će više detalja biti poznato nakon policijskog očevida na mjestu događaja, koji je u tijeku.

Od izvora bliskog policijskoj istrazi u ovom slučaju Blic saznaje da je najprije počeo gorjeti “Fiat Panda” koji se nalazio u garaži Miroslava i Anđe Stjepanović iz Boljanica.

Uplašena žena je, navodno, pozvala sestru Maricu Todorović u Doboj i rekla joj da zove vatrogasce. Marica je u tijeku razgovora sa sestrom mahinalno prišla prozoru i na parkingu ispred zgrade u kojoj stanuje vidjela kako ljudi bacaju snijeg u pokušaju da ugase vatru na njenom Peugeotu 307 čiji prednji kraj je već progutala vatrena stihija.

Iz Centra javne sigurnosti Doboj nisu htjeli otkrivati više detalja dok traje istraga, ali su potvrdili da im je prijavljeno kako je u mestu Boljanić, udaljenom 15 kilometara od Doboja, izgorio automobil.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije