Banja Luka

Iz vatrenog oružja ubijena žena

policija rs
20.09.2015.
u 11:30

Naložena je obdukcija tijela ubijene žene

Rada Dojčinović (1955.) ubijena je jučer u mjestu Jošikova Voda, kod Banje Luke. Beživotno tijelo ove žene pronađeno istog dana, a utvrđeno je da je ubijena iz vatrenog oružja. Ovo krivično djelo ubojstva počinila je zasad nepoznata osoba, a istraga je u tijeku.

Glasnogovornica Okružnog tužiteljstva Banja Luka Maja Đaković-Vidović potvrdila je Feni da je uviđaj na mjestu ubojstva obavila dežurna tužiteljica Okružnog tužiteljstva Banja Luka Gordana Mijatović zajedno s pripadnicima policije Centra javne sigurnosti Banja Luka, sektora kriminalističke policije.

Tužiteljica je naredila da se poduzmu sve neophodne istražne radnje i mjere na pronalasku počinitelja ovog krivičnog djela.

S mjesta događaja su izuzeti i tragovi koji će se koristiti za potrebe vještačenja, a naložena je i obdukcija tijela ubijene žene, koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu RS-a.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije