IZAZVALI MEHANIČKI KVAR

Iz policijske marice u Hrvatskoj pobjegla dvojica muškaraca. Bili su na putu u zatvor

PU vukovarsko-srijemska
12.02.2022.
u 18:07

Utvrđeno je kako su dvojica muškaraca bila u stražnjem dijelu vozila (marice) te da su u tom dijelu vozila izazvali mehanički kvar na stražnjim rešetkama i vratima te na taj način otvorili vrata i dali se u bijeg.

Sinoć, 11. veljače 2022. godine oko 22 sata, dvojica muškaraca pobjegla su iz policijskog vozila “marica”, koje se kretalo, dok su ih policijski službenici prevozili u Zatvor u Osijeku, nakon što im je određen istražni zatvor.

Kako navode iz policije radi se o počiniteljima kaznenih djela. Policijska uprava vukovarsko-srijemska je obavila očevid na službenom policijskom vozilu te je zasad utvrđeno kako su dvojica muškaraca bila u stražnjem dijelu vozila (marice) te da su u tom dijelu vozila izazvali mehanički kvar na stražnjim rešetkama i vratima te na taj način otvorili vrata i dali se u bijeg.

-Sve raspoložive snage na terenu intenzivno tragaju za dvojicom muškaraca. O ovom događaju ćemo preispitati sve činjenice vezane za postupanje policijskih službenika ove Uprave koji su muškarce prevozili – navode iz policije.

Iz policije pozivaju građane da dojave policiji na broj 192 ukoliko uoče muškarce. Informacije se mogu dostaviti i anonimno.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije