POTRAGA U TIJEKU

Identificirani napadači koji su pucali na policajce u Tuzli

policija
26.02.2016.
u 10:49

Zoran i Slaviša Mihajlović iz Bijeljine, te Velibor Tomić i Dragan Džaković iz Lopara identificirani su kao napadači koji su pucali iz automatskog oružja na pripadnike policije koji su u naselju Rosulje u opštini Lukavac vršili uviđaj radi rasvjetljavanja razbojništva nad povratnikom Urošem Stojanovićem, rečeno je Srni u dobojskom Centru javne sigurnosti.

Glasnogovornik MUP-a Tuzlanske županije Izudin Šarić rekao je Srni kako se još jedna osoba može dovesti u vezu sa napadačima, kao pomagač, te kako je istraga u tijeku. Policija i dalje traga za njima, a putevi kojima su se osumnjičeni mogli kretati blokirani su.

U potrazi sudjeluju pripadnici MUP-a Tuzlanske županije i Centra javne sigurnosti Doboj. Ukoliko vremenski uvjeti dozvole, biti će angažiran i helikopter Republike Srpske.

Četiri osobe pucale su iz automatskog oružja na pripadnike policije koji su u naselju Rosulje vršili uviđaj radi rasvjetljavanja razbojništva nad Urošem Stojanovićem (87), srpskim povratnikom u Donju Brijesnicu kod Lukavca, koji je pretučen u srijedu, 24. veljače.

Nakon što su pucali na policiju, napadači su automobilom pobjegli prema Petrovu. Stojanoviću, koji živi sam u obiteljskoj kući u zaseoku Rosulje, nanesene su povrede po rukama, glavi i tijelu, zbog čega je povrijeđeni starac u teškom stanju prebačen u tuzlansku bolnicu. Njega je vezanog u kući pronašao susjed.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije