Nema ga od srijede

I dalje traje intenzivna potraga za Dujmovićem

potraga_nnn_bih_21112015
22.11.2015.
u 07:00

Meni i cijeloj obitelji je teško prolaziti kroz sve ovo. Vjerujemo u pozitivan ishod istrage, kazala je Draženova supruga Emica

I dalje traje intenzivna potraga za Draženom Dujmovićem, bratom poznatog mostarskog gospodarstvenika Zorana Dujmović, piše Večernji list BiH. U srijedu navečer dogodio se nestanak koji je uzbunio Mostar i okolicu, nakon čega se Dujmoviću gubi svaki trag. Jučer smo kontaktirali Ministarstvo unutarnjih poslova Hercegovačko-neretvanske županije gdje nam je rečeno kako traje potraga.

Pomoć u potrazi

- Intenzivna istraga i potraga za nestalim i dalje traju. Razgovara se sa svjedocima, komunicira i s drugim sigurnosnim službama koje mogu pomoći u potrazi i svima drugima koji mogu pomoći kako bismo što skorije i s pozitivnim ishodom riješili ovaj slučaj. Radimo sve kako bismo locirali nestalog i kako bi ova priča sretno završila, rečeno nam je u glasnogovorništvu MUP-a HNŽ-a.

"Večernji list" doznaje kako je signal njegova mobitela posljednji put lociran upravo na području Mostara, ali to nije dalo rezultate. Nestanak Dražena Dujmovića prijavila je supruga nakon što se on nije pojavio doma. Posljednji put, kako informacije kažu, Dujmović je viđen u mostarskom naselju Bijeli brijeg kako ulazi u nepoznati automobil. Nakon toga mu se gubi svaki trag. Pojedini su ispričali kako je Dujmović svoj automobil s ključem ostavio u jednoj praonici u Mostaru, ali nisu poznati motivi takvog čina.

Najteže je obitelji koja očekuje da se što prije razriješi ova agonija i da se Dražen vrati kući.

- Policija istražuje slučaj, meni i cijeloj obitelji je teško prolaziti kroz sve ovo. Vjerujemo u pozitivan ishod istrage, kazala je za "Večernji list" Draženova supruga Emica.

Određeni tragovi

Podsjetimo, Dujmović je nestao u srijedu navečer, a policiji je jutro kasnije Draženova obitelj prijavila nestanak. Inače, odmah nakon prijave, policija je počela pretraživati Mostar i ništa se nije htjelo prepuštati slučaju. Kako je potvrdio i glasnogovornik MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije Ljudevit Marić, policija pretražuje grad, a u pomoć bi se mogle uključiti i Civilna zaštita i GSS koji u ovakvim slučajevima imaju dosta uspjeha. Postoje određeni tragovi koji bi mogli pomoći u pronalasku Dujmovića.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije